Prezentující

Pozvánka na odbornou konferenci ObalTrend 2017

Již druhým rokem bude město Mikulov hostit úspěšnou konferenci ObalTrend, která se bude konat 27. - 28. dubna 2017. Akce je příležitostí pro setkání zástupců výrobních společností z České republiky a Slovenska, které spojuje společný zájem o automatizaci průmyslových procesů v oblasti balení, označování a manipulace s hotovými výrobky a paletami.

Pořadatelé konference - společnosti BOTTLING PRINTING, Alvey Manex a EKOBAL – spolu s odbornými partnery, chtějí prostřednictvím této konference sdílet své dlouholeté zkušenosti a seznámit širší veřejnost s aktuálními trendy dynamicky se vyvíjejícího oboru automatizace v obalovém průmyslu. Celá akce je připravována ve spolupráci s Obalovou asociací SYBA, sdružující firmy působící v této oblasti, společností AXIMA a dalšími odbornými partnery. Hlavním mediálním partnerem je magazín Packaging Herald.

Téma letošního ročníku „Automatizace s rozumem“ reflektuje nejnovější změny a trendy, k nimž v současnosti v odvětví balení výrobků a automatizace obecně dochází. Stroje a zařízení získávají stále dokonalejší funkce a schopnosti, ale chybí jim opravdový rozum. Během dvou konferenčních dnů se tak účastníci dozvědí formou přednášek a prezentací, jak s rozumem například na téma bezpečného balení palet, efektivního značení a kontroly kvality výrobků, flexibilního řízení linek, strojového vidění a další. To vše od českých a zahraničních odborníků dlouhodobě působících v tomto průmyslovém oboru.

Cílem konference je přinést účastníkům praktické informace, díky kterým budou moci zlepšovat a inovovat výrobní procesy, tvořit úspory a využívat synergie ve svých výrobních závodech. Nadstavbou konference je doprovodný program, během kterého si návštěvníci budou mít možnost vyzkoušet na vlastní oči virtuální realitu a prohlédnout balicí technologie v showroomech všech pořadatelských firem.

Špatné rozhodnutí může udělat pouze člověk, nikoliv stroj.

Registrační formulář na konferenci najdete zde.

Pořadatelé konference

logo bottling 700x300